Lite veggmontert basseng

Det lille veggmonterte bassenget er laget av miljøvennlige materialer for å sikre kvalitet og lang levetid. På den annen side har den en sømløs rektangulær form og kan enkelt installeres hvor du vil. Det finnes forskjellige typer typealternativer, og servant, frittstående servant og vegghengt basseng er alt tilgjengelig etter ditt behov.

Produktdetaljer

Navn

Liten veggmontert servant

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 9016

Størrelse

800x400x200mm

Type

Motvask, frittstående basseng, vegghengt basseng

Farge

Matt hvit

OEM-tjeneste

Aksepterer

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager for en container

Garanti

3 årProduktfunksjon

TheSmall Wall Mounted Basin er laget av miljøvennlige materialer for å sikre kvalitet og lang levetid. På den annen side har den en sømløs rektangulær form og kan enkelt installeres hvor du vil. Det finnes forskjellige typer typealternativer, og servant, frittstående servant og vegghengt basseng er alle tilgjengelig i henhold til ditt behov. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, er det vakre hvite keramiske bassenget i moderne stil perfekt for moderne miljøer.


Produktfordel

1. Hengende bassengfordel er å spare plass, kostnadseffektivt.

2. Den andre fordelen med Small Wall Mounted Basin er spesielt praktisk, fordi hengende bassenget generelt er relativt stort, vask opp uten å bekymre deg for sprut vann utenfor, benkeplaten er veldig ren, og dette hengende bassenget er veldig godt egnet for flere måneder gammel babybad.

3. Det er' s god kostnadseffektiv, men kan også være passende installasjon, og opprydding er også veldig praktisk.


Hvordan installere veggmontert servant?

Plasser anhengsvasken mot veggen og balanser posisjonen med en horisontal linjal. Når du balanserer posisjonen med en horisontal linjal, merker du bassengets posisjon på veggen. Flytt karet et annet sted og bor hull på det markerte stedet med justert støt. Sett bolten i hullet. Skru festebolten inn i justeringsbolten. Flat ut festeboltene. . . Sett hengende basseng på bolten, plasser plastbeslagene og stram mutrene. For å henge bassenget pent ut, men også for firmaet, anbefales det å bruke silikon.produktbeskrivelse

TheSmall Wall Mounted Basin er hvit, lys og stilig, noe som er veldig enkelt å matche med enhver boliginnredning og modifikasjon. Laget av høykvalitets tykt keramisk materiale, det er enkelt å vedlikeholde og rengjøre uten problemer. Den indre overflaten av dette lille veggmonterte bassenget er glatt og sømløst, slik at lengre levetid for bruk sikres.
God design skap form veggmontering servant, der har' s plass til å legge håndkleet i den, og den øverste sidedisken, du kan legge toalettsaker eller kosmetikk på den.

Det er en moderne design som bruker solid overflatepanel som dekker avfallet, ser mer spesiell ut, størrelse eller form kan tilpasses.


Vi tilbyr to forskjellige typer pop-up avfall for ditt valg, du kan velge samme materiale kunstig steindeksel pop up avfall eller forkromet dekke kunstig stein pop up avfall, begge er laget av messing og de kan i lang tid service. overflaten, kan du lage matt eller blank overflate, og det er ikke noe problem å lage svart eller annen farge.Fabrikken vår har 60 ansatte, det tar bare 30 dagers leveringstid for full containerbestilling, og produksjonsevnen vil bli forbedret i fremtiden.Vi har betalt mye penger for å forbedre produksjonsanlegget vårt for å komme gjennom miljøstandardene.For utstilling vil vi utstille våre hovedprodukter: frittstående vaskehåndklær, frittstående badekar, benkeplater, servanter og så videre.Vi har utført peileprøve om at 2 personer sitter eller står på veggmonteringsbassenget og ikke har noen skader eller kløft, vårt produkt har bestått test med vin og saus, varme og kaldt vann.Vi tilbyr kartongpakke, honningkammepakke og tresakspakke for ditt valg, og andre spesielle pakkingskrav kan godtas.Hot Tags: liten veggmontert servant, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like