Rundt frittstående basseng

he Round Frittstående basseng er utstyrt med ergonomisk design, og det store badekaret suger kroppen fullstendig, slik at du føler deg glatt og avslappet på badet eller dusjen.

Produktdetaljer

Navn

Rundt frittstående basseng

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein / Gelcoat

Modell

PS 6602

Størrelse

450x450x900mm, 400x400x900mm

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt svart, blank svart eller tilpass

Type

Motvask, frittstående basseng, vegghengt basseng

OEM-tjeneste

Aksepterer

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager for en container

Garanti

3 årProduktfunksjon

TheRound frittstående bassenget vedtar stripete overflater for å forhindre at vann søler. Det polerte pop-up messingavløpet er slitesterkt. Intern skrå design sørger for rask utladningshastighet og selvrens. Badekaret er laget av dobbeltlags akrylstein, som har utmerket varmeisolasjonseffekt. Du kan nyte badetiden så snart som mulig. Det finnes forskjellige typer størrelses- og fargevalg, for å gi mer valg for å møte behovet.

produktbeskrivelse

TheRound frittstående basseng er utstyrt med ergonomisk design, og det store badekaret suger kroppen fullstendig, slik at du føler deg glatt og avslappet på badet eller dusjen. På grunn av den høye ytelsen, innser den funksjonen for å slappe av kroppen din og begynne å nyte en perfekt dusj. Det er en avløpskontakt av messing og en avløpskontakt av plast i pakken, slik at du er fri til å velge beslag du trenger under installasjonen. Sammenlignet med ordinært produkt på markedet, sørger vårt frittstående basseng for lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold.


Vi er en høykvalitets produsent av badekar og servanter i støpt stein med solid overflate, som ligger i Foshan by som bare tar 1 time fra Guangzhou flyplass til fabrikken. Våre produkter er egnet for hotellbruk, ikke bare leverer badekar og servanter, men vi leverer også oppussingstjenester for våre produkter.Hele vår produksjonsplan vil bli ordnet av PC-systemet vårt, og QC vil garantere hele produksjonsprosessen.

Hot Tags: rundt frittstående basseng, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like