Frittstående sylinderbasseng

Freestanding Cylinder Basin med klassisk utseende gjør det egnet for alle bad stiler. Det kloformede badekaret har en nedtellingskurve i begge ender og et stort håndbasseng for å sikre en luksuriøs suge hver gang.

Produktdetaljer

navn

Frittstående sylinderbasseng

Materiale

Ren akrylstein/Kompositt akrylstein/Gelfrakk

Modell

Ps 6602

Størrelse

400x400x900mm,450x450x900mm

Type

Counter bassenget, frittstående basseng, vegghengt bassenget

Farge

matt hvit, glans hvit, matt svart, glans svart eller tilpasse

OEM-tjeneste

Godta

Detaljer om pakking

A : Plast film + skum + standard eksport kartong
B: Plastfilm + skum + honeycomb tilfelle
C: Plastfilm +Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens behov

Handelsvilkår

EXW fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30dager for én beholder

Garanti

3år

Produkt-funksjonen

Freestanding Cylinder Basin med klassisk utseende gjør det egnet for alle bad stiler. Det kloformede badekaret har en nedtellingskurve i begge ender og et stort håndbasseng for å sikre en luksuriøs suge hver gang. Hvit keramisk oval bolle legger umiddelbart moderne stil til ethvert bad eller bar, som viser eleganse. Dette vakre bassenget er laget av krasjbestandige materialer av høy kvalitet, og tilbyr ikke bare en sofistikert design, men er også slitesterk.

 

Produkt Beskrivelse

Freestanding Cylinder Basin har avansert prosess, som lenger har levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for å opprettholde. I tillegg innser den funksjonen for å holde innholdet vann varmt hele året. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, er vårt frittstående sylinderbasseng virkelig å rengjøre og lett å vedlikeholde. De fullt nedsenket-to dype og brede fôr gir komfortabel og beroligende bad. Det elegante og klassiske utseendet gjør det egnet for alle baderomsstiler. I hver ende av nedsenkingen brukes et bredt buet bokklofotbad i begge ender av innsjøen.PS 6602 Frittstående sylinderbasseng med to størrelse 400x400x900mm,450x450x900mm for valg, kan vi tilpasse forskjellig størrelse i henhold til kundens krav.

Normal farge er matt hvit farge, andre farger som matt svart, glanset svart, glanset hvitt og så videre kan gjøres, aksepterer vi å gjøre tilgang panel eller spesielle bassenget design.Vår månedlige produksjonskapasitet er 2000pcs av bassenget og 1200pcs av badekar, nå har vi 60employees og fabrikkområdet dekker ca 8800 kvadratmeter som lokaliserer i Foshan City, Guangdong of China.Apart fra frittstående bassenget, produserer vi også frittstående badekar, benkebasseng, kjøkkenvask, vegghengende vask og så videre, alle produkter er helt laget av kunstig stein som tilhører en menneskeskapte produkter og vår QC må sjekke produkter i 4ganger før levering , vi har OEM erfaring for noen berømte merkevare, kvalitet kan garanteres.
Våre hovedprodukter inkluderer frittstående sylinder basseng, counter basin, innebygd basseng, vegg hengt bassenget kan stilles ut hvert årVi har vår egen lab i fabrikken for testing våre produkter og sikre våre produkter i prefekt performace, vårt produkt har bestått vin og saus, varme og kaldt vann test.


Vår vanlige pakke for Frittstående Sylinder Basin er trekasse, hvis du har noen spesielle pakking krav, det er ikke noe problem vi kunne gjøre.

Hot Tags: frittstående sylinder basseng, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like