Frittstående håndvasker

De frittstående servantene kan installeres sømløst på ethvert moderne bad. Det ser bra ut med en vakker integrert kran. Med kraner og dreneringshull i standardstørrelse gir den enkel bruk. Det finnes forskjellige typer farge- og størrelsesalternativer, og dermed gi flere valg for å dekke behovet.

Produktdetaljer

Navn

Frittstående håndvasker

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein / Gelcoat

Modell

PS 6608

Størrelse

450x450x900mm

Type

Motvask, frittstående basseng, vegghengt basseng

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt svart, blank svart eller tilpass

OEM-tjeneste

Aksepterer

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager for en container

Garanti

3 årProduktfunksjon

TheFree Stående håndvaske kan installeres sømløst på ethvert moderne bad. Det ser bra ut med en vakker integrert kran. Med kraner og dreneringshull i standardstørrelse gir den enkel bruk. Det er forskjellige typer farger og størrelsesalternativer, for å gi mer valg for å dekke behovet. De vakkert designede servantene er laget av glassporselen av høy kvalitet og er belagt med en høyglanset glasur for å sikre en langvarig finish.

produktbeskrivelse

TheFree Stående håndvasker laget av porselen i glass med en hvit høyglans emalje. I tillegg har den et moderne utseende og en rektangulær form, som er ideell for bad, garderober eller vaskerom. På grunn av den kompakte designen og den riktige størrelsen, er den veldig enkel å bruke, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, er denne frittstående vaskeservanten perfekt for små rom, bad og garderober.Vi er profesjonell produsent av veggmontert basseng for kunstig stein, servant, servant, og produserer også badekar i støpt stein.Vanligvis vil vi delta på hotellprosjektutstilling da produktene våre brukes mye på femstjerners hotell.


Vi har laboratorium i fabrikken og vil gjerne teste produktene våre, vårt produkt har bestått vin og saus, varme og kaldtvannstest.


For pakke kan veggfeste badvaske være på treveske eller pakke med honningkam, du kan tilpasse pakken som du vil.Hot Tags: frittstående håndvask, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like