Frittstående håndvask

580x430x900mm Støpt stein solid overflate frittstående vaskevask rundt piedestalervask kuboidform frittstående håndvask på matt eller blank overflate Vare PS 6609.

Produktdetaljer

Navn

Frittstående håndvask

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein / Gelcoat

Modell

PS 6609

Størrelse

580x430x900mm

Type

Motvask, frittstående basseng, vegghengt basseng

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt svart, blank svart eller tilpass

OEM-tjeneste

Aksepterer

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager for en container

Garanti

3 år


produkt introduksjon

Vår moderne frittstående håndvask er laget av kunstig solid overflate, deres hovedfarger er svart og hvitt. Håndvasken er en slags sanitærutstyr på bakken i oppreist tilstand, den plasseres vanligvis på badet for å vaske ansiktet og håndvask.Den har en intelligent matte og blank overflate som når det øverste nivået. Legg til stil til ethvert bad eller bar forfengelighet med denne elegante og moderne frittstående håndvasken, som tilbyr moderne, minimalistisk eleganse og glamour til innredningen din.


Egenskaper

Våre moderneFri stående håndvask er veldig motstandsdyktig mot flekker og kan enkelt installeres og ombygges. Den rektangulære karstilen har et symmetrisk, dypt basseng og avrundede kanter. Kummen inkluderer et lekkasjesikkert avløps- og avløpsanlegg, og det er ingen sømmer og ingen lekkasje. Også,vi kan tilpasse fargene for deg, for eksempelmatt hvit, blank hvit, matt sort, blank sort eller andre farger.
Veggmonteringsbassenget vårt kan bære 150 kg vekt, du kan se at det ikke er noe problem for&# 39, produktene våre har bestått vin- og saus-, varme- og kaldtvannstest.Hot Tags: frittstående håndvask, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like