Hvit dråpe i vasken

The White Drop in Bathroom Sink er laget av ren akrylstein av høy kvalitet, med glassbehandlinger, som er holdbare, ikke enkle å knekke, og håndlaget av dyktige håndverkere for å sikre utmerket kvalitet og enestående utseende.

Produktdetaljer

Navn

hvit dråpe i vasken på badet

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 2269

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

750x540x165mm

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt svart, blank svart eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 årProduktfunksjon

TheWhite Drop in Bathroom Sink er laget av høy kvalitet ren akrylstein, med glassbehandlinger, som er holdbare, ikke enkle å knekke, og håndlaget av dyktige håndverkere for å sikre utmerket kvalitet og enestående utseende. Det formede sporet i bunnen er designet med en monteringslinje og er testet for å bevise at det kan renne raskere. Den dypere dybden hindrer vann i å sprute og holder telleren tørr. Sammenlignet med vanlig produkt på markedet, har det fordelen med høypolert overflate, lav vannabsorpsjon, flekkmotstand og så videre.

produktbeskrivelse

TheWhite Drop in Bathroom Sink vedtar avansert prosess, som har lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. I tillegg er det forskjellige typer fargealternativer å velge mellom, og matt hvit, blank hvit, matt svart er blank svart, alt tilgjengelig i henhold til folk' sneed. På grunn av riktig størrelse og kompakt design er vår White Drop in Bathroom Sink veldig enkel å installere, og det er ikke behov for spesialverktøy.Vi er Pensen, produsent av kunstig badekar og servant, vi kan lage støpt stein solid overflate frittstående badekar, rent akrylbadekar, akrylharpiksbadekar, gelcoatbadekar, rent akrylbasseng, akrylharpiksbasseng.Vi kan garantere kvaliteten vår og har gjort vektprøving, vintest, varmetest og så videre.Normal pakke er kartonger og flere kartonger på en pall. Noen kunder foretrekker honningkambokser som er sterkere enn kartonger.


Hot Tags: hvit dråpe i vasken på badet, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like