Modern Drop in Sink

900x500x165mm Moderne dråpe i oppvaskkum baderom vasker håndvask servant med kranhull ett stykke solid overflate oppvaskkum med benkekumme Vare PS 2260.

Produktdetaljer

Navn

Moderne dråpe i vasken

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 2260

Størrelse

900x500x165mm

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt sort, blank sort eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


product details


1

2


Moderne dråpe i vask 900 mm på lengde, 500 mm bredde og 165 mm høyde rektangelform med hull for kran og overløp, det er to sider for å sette kosmetikk eller håndkle, såpe og så videre.
Vi har fire forskjellige materialer for å lage produkter, den beste er ren akrylstein som har mange gode funksjoner

100% miljøvennlig

10 års kvalitetsgaranti

10-15 år vil ikke bli gulfarget


Merknader
1. Det&# 39 er sterkt relatert til egenskapen og kvaliteten til forskjellige harpiks (PMMA er også en slags harpiks). Så betyr fyllstoffet også. Den høyeste av ingrediensene' kjemisk stabilitet, jo bedre er den ikke-gulnende egenskapen.
PMMA er harpiks for å lage vindusglasset til flyene.
2. Bare den rene akrylstenen kan brukes utenfor døren og forbli gulfarget.Vi deltar på utstilling av bad& kjøkken, hotellprosjekt og kantonmesse hvert år, velkommen til å besøke vår messe og vite om produktene våre.Vi produserer ikke bare, men holder også på med å undersøke produktene våre: badekar og servanter, vi har gjort vintester, bæretester, varmetester på produktene våre, og effekten er god enn vi forventet. Innimellom vil de nyeste produktene komme på markedet, vårt produkt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.
Pakken vår er plastfoliepakning med hvert baderomsbasseng og deretter lagt i kartongen som med skum i den, så lager vi pakken flere kartonger med kryssfinérpall for å sikre at produktene ikke skades under transport.Hot Tags: moderne drop in sink, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like