Drop in Sink uten kranhull

Drop in Sink uten kranhull er utstyrt med utmerket kvalitet og helse-ekstrem håndverk fokuserer på alle detaljer. Og rund, firkantet, retangle og oval form er alle tilgjengelig i henhold til folks behov.

Produktdetaljer

Navn

Fall i vasken uten kranhull

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 2285

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

555x555x150mm

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt sort, blank sort eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år


Drop in Sink without Faucet Holes-1


Produktfunksjon

Drop in Sink uten kranhull er utstyrt med utmerket kvalitet og helse-ekstrem håndverk fokuserer på alle detaljer. Og rund, firkantet, retangulær og oval form er alle tilgjengelige i henhold til&# 39s behov. Det finnes forskjellige typer størrelses- og fargevalg, slik at de gir mer valg å imøtekomme behovet. Designet for fullstendig drenering, er bunnen litt tilbøyelig for å forhindre at vann akkumuleres i bollen. Den optimaliserte vinkelen forhindrer at glassvarer faller når de plasseres i vasken.

produktbeskrivelse

Drop in Sink uten kranhull er utstyrt med avansert prosess, som har lengre levetid for bruk, og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. I tillegg tillater det enkel toppinstallasjon uten omfattende modifikasjoner. Den unike støybeskyttende teknologien til vask med enkel bolle, med tykt, tungt belegg og ekstra tykke gummiputer, som dekker mer enn 95% av vasken, som kan absorbere vibrasjon og støy som oppstår ved oppvask og kollisjonsfriksjon.


Sammensetningen av kunstig stein er hovedsakelig harpiks, aluminiumspulver, pigment og herdemiddel, er ikke giftig for menneskekroppen. Ikke-giftig kunstig stein, radioaktiv, flammehemmende, non-stick olje, ikke-avgang, antibakteriell anti-mold, slitestyrke, slagfasthet, enkelt vedlikehold, sømløs søm, kan være i annen form.Vårt firma Foshan Pensen Building Material Co., Ltd. som er en profesjonell produsent av badekar og servant i støpt stein med solid overflate, kan vi tilby deg flere typer badekar og servant for ditt valg.Eller hvis du møter oss på utstilling, vil vi vise deg vårt nyeste design.Våre produkter har CE-sertifikat og testrapport, vi har vårt eget laboratorium for produkttest i fabrikken, vårt produkt har bestått test av vin og saus, varme og kaldt vann.
Hot Tags: drop in sink uten kranhull, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like