Servantstopp

støpt stein solid overflate servant

Produktdetaljer

Støpt, solid overflate til servant

Navn

servant topp

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS2209

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

400x400x145mm 450x450x145mm

Netto vekt

8-8,5 kg

Farge

Matt hvit, blank hvit eller tilpass

Installasjon

Disk

Avfall / slange

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong

B: Veske av plastfilm + skum +

C: Plastfilm + Polywood-etui

Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

15-30 dager, kontroll med PC-system

Garanti

3 år

Fordeler: kunstig stein mer slitesterk, syrebestandig, motstand mot høy temperatur, anti-punch, antitrykk, anti-folding, anti-penetrasjon og andre funksjoner er også veldig sterke. Dens deformasjon, liming, sving og andre deler av behandlingen er unik. Fordi overflaten ikke har porer, olje, er det ikke lett å sive vann flekker inn i den, så motstanden er sterk. Kan limes sømløst til en hvilken som helst lengde, det samme limet vil være to limbiter etter sliping, alt i ett.

Fordeler med kunstig stein:

1, fargestil

Kunstig stein i seg selv er kunstig, plastisiteten er veldig sterk, i henhold til markedets etterspørsel etter å produsere en rekke form dintitical stein. Dekorasjonseffekten er også veldig bra.

2, vakker og sjenerøs

Kunstig steinoverflate glatt og ikke lett å falme, men har også en naturlig steinstruktur, dekorativt er veldig bra. I tillegg er utseendet uten hull, ikke lett å absorbere vann lavt, anti-fouling anti-dirty effekt er veldig bra, opprydding er også mer praktisk!

3, slitestyrke mot høy temperatur

Kunstig stein er også stein, med en viss slitestyrke, levetiden er relativt lang. Og stein har en viss temperaturbestandighet, veldig holdbar hvis den brukes som en benkeplate.

4, naturlig miljøvern uten forurensning

Selv om kunstig stein er laget av mennesker, er råmaterialene som brukes steinpulver, harpiks og andre naturlige materialer, men byggeprosessen trenger ikke blandes med skadelige stoffer, derfor er kunststein fortsatt relativt grønn!

Her har vi gjort testen som følger, og den er i perfekt prestasjon!

Månedlig produksjonsevne er rundt 1200 stk badekar og 2000 stk servanter, Pensen kunststeinbadekar og servantfabrikk som ligger i Foshan, Guangdong i Kina. Med 8000 kvadratmeter og 60 arbeidere, kunne vi møte de fleste av kundens' s bestillingskrav.

Skreddersydd støpt stein solid overflate benkeplate vaske bassenget vedta importert råmateriale for å sikre produktet i best ytelse, vår QC følger høy standard kvalitet for å sjekke hvert element nøye, kvalitet vil være garantert.

Vår ledetid er normalt 15-30 dager, det er kontroll av våre PC-systemer, skreddersydd behov for å åpne ny mold, mold åpningstid vil være ca 20-30 dager.

Hot Tags: servant topp, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like