Liten servant for bad

støpt stein solid overflate liten servant til bad

Produktdetaljer

Støpt stein solid overflate liten servant til bad

Navn

lite servant til bad

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS2209

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

400x400x145mm 450x450x145mm

Netto vekt

8-8,5 kg

Farge

Matt hvit, blank hvit eller tilpass

Installasjon

Disk

Avfall / slange

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong

B: Veske av plastfilm + skum +

C: Plastfilm + Polywood-etui

Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

15-30 dager, kontroll med PC-system

Garanti

3 år

Sammenlignet med rustfritt stål, keramikk og andre tradisjonelle byggematerialer, kunststein, støpt stein, menneskeskapt stein), har ikke bare en rekke funksjoner, rike farger, applikasjonsområdet er også mer omfattende. Ikke-giftig kunstig stein, radioaktiv, flammehemmende, ikke-klebende olje, ikke avtagende, antimugg, slitesterk, slagfast, enkel å vedlikeholde, sømløs søm, formendring.

På grunn av sin porøse natur har de sterke forurensningsegenskaper og er ikke forurenset av typiske husholdninger eller kjemikalier. Fordi menneskeskapte servanter og benkeplater i stein kan sys sømløst sammen, gjør denne hygieniske fordelen den kunstige servanten for stein egnet for en rekke steder. Kunstig servantmateriale som er konsistent både inne og ute, slik at det kan opprettholde et vakkert utseende i lang tid. Om nødvendig kan den også repareres for å gjenopprette sitt opprinnelige ulastelige utseende.

1. Med en naturlig tekstur, sanser og følelser over og naturstein er i utgangspunktet lik; Plast, tilpasses og fleksibel å bruke. 3. Fargen er jevnere, den ser bedre ut. 4. Naturstein, høyt volum for å gi kvalitetsstein vanskelig; 5. kunststein vil vanligvis ikke sprekke, lettere å vedlikeholde. 6. Kunstig steingrønn miljøvern, ikke-radioaktiv, ingen skade på menneskekroppen.

Pensen støpt stein håndlaget badekar og servantfabrikk som ligger i Foshan, Guangdong i Kina. Med 8000 kvadratmeter og 60 arbeidere er den månedlige produksjonskapasiteten rundt 1200 stk badekar og 2000 stk servanter.

Skreddersydd støpt stein solid overflate benkeplate vaske bassenget vedta importert råmateriale for å sikre produktet i best ytelse, vår QC følger høy standard kvalitet for å sjekke hvert element nøye, kvalitet vil være garantert.

Vår ledetid er normalt 15-30 dager, det er kontroll av våre PC-systemer, skreddersydd behov for å åpne ny mold, mold åpningstid vil være ca 20-30 dager. Hvis du trenger 1-2 stk prøver, er 5-7 dager OK.

Hot Tags: liten servant for bad, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like