Vask laget av granitt

60 cm lengde svart farge liten rektangelform kvarts stein baderomsvasker også kalt vask laget av granitt

Produktdetaljer

Navn

Vask laget av granitt

Materiale

Kvartsstein + Harpiks

Modell

PS 9019

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

600x450x155mm

Farge

Svart, grå, blå, grønn, hvit, gul eller tilpass

Kran / skap / avløp

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

15-30 dager, i henhold til vår produksjonsplan

Garanti

3 år


product details

Vi har 4 størrelser for ditt valg, og prisen vil være den samme i forskjellige farger, dette er den minste, den største størrelsen er 1200 mm. MOQ for hvert element vil være 20 stk og at' s ikke noe problem vi kunne tilby du skreddersydd service ved å åpne ny form. For annet tilbehør som kran, avløp, baderomsskap osv. vil bli tilbudt for ditt valg.Fordelene med servant i kvartsstein

Ripebestandighet, Antiforurensning, Motstand mot høy temperatur, Giftfri og ikke-stråling, Syre- og alkalimotstand, Holdbar, Anti-fargefading, Hardhet og så videre.


Med den kontinuerlige forbedringen av folks levestandard, blir kvaliteten på hjemmets livskrav gradvis forbedret, kvarts steinservanter, fordi materialet er kvartsstein, så fordelene er veldig fremtredende, høy hardhet, holdbar vil ikke forekomme deformasjon, også motstandsdyktig mot høy temperatur, fordi det er kvartsmateriale, så ikke bekymre deg for andre skarpe gjenstander som er ripete, miljøvern, ren, hygienisk, du kan velge å oppleve.Vårt fabrikkområde er 8800 kvadratmeter, og de fleste arbeidere har jobbet for dette feltet over 10 år, så kvaliteten vil være garantert. Vi ligger i Foshan by, det tar bare 1 time fra Guangzhou flyplass til fabrikken vår.Nå lager vi produkter, inkludert frittstående badekar i støpt stein, servanter og kvartssteinvasker. Nå jobber det 60 ansatte i fabrikken. Hele behandlingen vil være ferdig i fabrikken vår.Vi har vært delta på utstilling avholdes i Shanghai, Guangzhou, Tyskland, velkommen til å kontakte oss for å vite mer exhibtion nyheter fra oss.
Fabrikken vår har CE-sertifikat, ISO og produktet fikk SGS-testrapport, og vi søker UPC-sertifikat nå.Vi tilbyr OEM- og ODM-tjenester, hvis du har en ny ide, vennligst kontakt oss ved å sende oss bilder eller tegning, vi vil gjerne hjelpe deg med å realisere ideen din. Når du åpner mold i fabrikken vår, vil moldkostnadene bli tilbakebetalt etter at bestillingen din har nådd en viss mengde, og tegningen din vil være i hemmelighet.Tilbyr en annen pakningsmåte for ditt valg: Kartonger / Honeycomb-eske / Treveske, annen spesiell pakke kan lages. Hvis du spør hvilken som er den mest sikre pakken, vil vi foreslå deg honning kam.
Hot Tags: vask laget av granitt, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like