Rund benkeplate vask

Round Countertop Sink er både behagelig og gjennomvåt, og designet er stilig. Den har moderne design i verdensklasse og ergonomiske funksjoner. Fra det beste valget av råvarer til moderne prosesser, bringer det innovasjon og holdbarhet, og skaper noe av høyeste kvalitet.

Produktdetaljer

Navn

Rund benkeplate vask

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 2209

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

400x400x145mm, 450 x450x145mm

Netto vekt

8,6 kg

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt sort, blank sort eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 årProduktfunksjon

TheRound Countertop Sink er både behagelig og gjennomvåt, og designet er stilig. Den har moderne design i verdensklasse og ergonomiske funksjoner. Fra det beste valget av råvarer til moderne prosesser, bringer det innovasjon og holdbarhet, og skaper noe av høyeste kvalitet. På den annen side er det veldig enkelt å bruke og det er ikke noe spesielt behov for vedlikehold. Og det er forskjellige typer fargevalg å velge mellom.

produktbeskrivelse

TheRound benkeplate er laget av topp kvalitet materiale med avansert prosess for langvarig holdbarhet. Dobbelveggsarmeringsdesign gir maksimal varmeisolasjon og holder vannet ved ønsket temperatur lenger. Utstyrt med den nyeste teknologien til et fulldekkende jetmassasjesystem med 95 pinhole, innser det funksjonen for å hjelpe deg med å slappe av luksuriøst. Faktisk vil det være det ideelle anlegget å fordype deg i tusenvis av små luftbobler, og deretter slappe av til en mykvevsmassasje for å lindre smerter, slappe av muskler og fremme oksygen og blodstrøm i kroppen.

Rund benkeplate vask med to størrelser 400x400x145mm, 450 x450x145mm som passer bra til ethvert baderomsskap, hvis du ikke trenger rund form, har vi en annen form for ditt valg, for eksempel rektangulær servant, firkantet servant, eggform servant og så videre.Produktfordeler

Elegant utseende og kjølig følelse

Glatt, solid, sømløs

Overlegen flekk / bakterier / kjemisk motstand (syre, alkali og forurensningsbestandig)

ikke-porøs, flekkbestandig, holdbar og fornybar.

Anti-gulning (vi legger til et spesielt element som skiller seg fra andre)

Miljøvennlig, ingen forurensning for miljøet


Vi tilbyr forskjellig form av støpt stein, solid overflatebadekar og farge eller størrelse kan tilpasses. For tilbehør kan vi levere kobber pop up avfall av høy kvalitet med to forskjellige deksler: kunststein eller forkromet.Fabrikken vår ligger i Foshan, Guangdong i Kina, som dekker et område på 8800 kvadratmeter, nå har vi 60 arbeidere i fabrikken vår, og de er erfarne arbeidere som kan fullføre 1200 stk badekar og 2000 stk servant hver måned.Våre produkter er menneskeskapte produkter, produksjonen vil bli finfisket av arbeidere som har jobbet for dette feltet over 10 år.Vi har deltatt i kjøkken& badutstilling, kantonmesse og hotellprosjektutstilling hvert år.For pakking vil vi pakke motbeholderen med plastfim, og deretter med kartonger eller honningkamboks. Uansett i full beholder eller liten bestilling, lager vi varer i trepall for å sikre varene i prefekt stand.Hot Tags: rund benkeplate vask, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like