Oval Benkeplate Vask

Oval benkeplate vask oval form bassenget på størrelse 595x350x100mm, har vi to materiale for ditt velg, de er ren akryl og kompositt akryl. Vi kan forsyne deg bassenget sammen med annet tilbehør som pop up avfall.

Produktdetaljer

navn

Oval benkeplate vask

Materiale

Ren akrylstein/kompositt akrylstein

Modell

Ps 2206

Figuren

Runde, Square, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

595x350x100mm

Nettovekt

6 kg

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt svart, glanset svart eller tilpasse

Overflyt

Inkluderer

Avfall/slange

Valgfritt

Detaljer om pakking

A : Plast film + skum + standard eksport kartong
B: Plastfilm + skum + honeycomb tilfelle
C: Plastfilm +Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens behov

Handelsvilkår

EXW fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30dager

Garanti

3år


Produkt Introduksjon

Denne ovale benkeplaten vasken er laget av sammensatt akryl eller ren akryli, varig skjønnhet og eksepsjonell holdbarhet. Dette elegante bassenget har blitt formet for bruk med elegante disk- og veggmonterte kraner, noe som gir et rent minimalistisk utseende. Vasken kan også kombineres med en pop-up avløp, kan dette midtpunktet knytte seg til resten av inventar du kan ha på badet. Våre ovale benkeplater er tilgjengelige i forskjellige størrelser og former, og er av robust kvalitet som trosser deres delikate utseende.


Funksjoner

Denne ovale benkeplaten er designet for å monteres på en benkeplatekonsoll eller forfengelighetsenhet, og har en flytende oval form som koordinerer sømløst med moderne bad. Vasken er preget av en glatt og polert overflate, som er svært motstandsdyktig mot flekker og kan enkelt vedlikeholdes. Bare tørk av vaskoverflaten med en fuktig klut for å holde den vakker med minimalt vedlikehold. Det er et ideelt valg for både moderne og tradisjonelle bad. Hvis du er interessert, kan du gjerne kontakte oss.

Vi er profesjonell produsent av støpt stein solid overflate frittstående badekar, counter basin, frittstående basseng, veggmontering bassenget, kvalitet kan garanteres.


Vi bruker det beste råmaterialet og har streng kvalitetskontroll på produksjonen, senest har vi forbedre produksjonslinjen vår og sikrer at alle produkter vi lager er miljøvennlige.Vi vil delta på exhition hvert år og vise vår gode kvalitet i ekshition eller du kan komme direkte for å besøke oss.Uansett liten bestilling eller stor ordre, ønsker vi å tilby deg prefektpakke.

Vi tilbyr vår vanlige pakkekartonger / Honeycomb boks / Tre tilfelle, andre spesielle pakken kan gjøres.

Hot Tags: oval benkeplate vask, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like