Jaquar håndvask

1200/1000/800/600mm bad sanitære ware kvarts stein bad håndvask

Produktdetaljer

navn

Håndvask

Materiale

Kvarts stein + harpiks

Modell

Ps 9020

Figuren

Runde, Square, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

1200x480x135mm

Farge

svart, grå, blå, grønn, hvit, gul eller tilpasse

Kran / Skap / Avløpsmiddel

Valgfritt

Detaljer om pakking

A : Plast film + skum + standard eksport kartong
B: Plastfilm + skum + honeycomb tilfelle
C: Plastfilm +Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens behov

Handelsvilkår

EXW fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

15-30days, i henhold til vår produksjonsplan

Garanti

3år


product detailsConch form håndvask bassenget er en av våre varme salg element, den er laget av importert kvarts stein sand og harpiks, holdbar, ripe motstand og i forskjellige farger alternativ. Det virker veldig vakkert når vannet strømmer inn i det sentrale hullet.
Funksjoner av kvarts stein servant

Kvarts stein servant har ytelsen til ikke farge falming. kvarts stein vil ikke lett å bli brutt. Daglig vedlikehold er også veldig enkelt og praktisk, med et generelt rengjøringsmiddel kan gjøres. Kvarts stein er ekstremt motstandsdyktig mot høy temperatur, ripemotstand og det er veldig vanskelig. Kvarts stein sand er et materiale med et høyt smeltepunkt, så kvarts stein bassenget er motstandsdyktig mot høye temperaturer.Vi er produsent som ligger i Foshan byen, sør for Kina.Med området dekker ca 8800 kvadratmeter og 60 arbeidere arbeider i vår fabrikk, de fleste av dem har blitt jobbet for dette feltet over 10years.Vår produksjonskapasitet ville være rundt 1200pcs badekar og 2000pcs servanter, vanligvis vår ledetomsingstid ville være rundt 15-30days,i henhold til vår PC system arrangement,du kan spørre oss før oder.Vi vil delta på exhition hvert år og vise vår gode kvalitet i ekshition eller du kan komme direkte for å besøke oss.
Vi har fått CE Sertifikat, ISO og SGS testrapport og snart vil vi ha UPC snart.Vi tilbyr OEM og ODM service, når du åpner mugg i vår fabrikk, mugg kostnaden vil bli refundert etter at bestillingen din når en viss mengde.Uansett liten bestilling eller stor ordre, ønsker vi å tilby deg prefektpakke.

Vi tilbyr vår vanlige pakkekartonger / Honeycomb boks / Tre tilfelle, andre spesielle pakken kan gjøres.
Hot Tags: jaquar håndvask, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like