Over disken vaskeskål

390x390x140mm Massiv overflatebadekar Støpt stein Massiv overflate Benkeplate Over servantskål Skål Vaskvaske forfengelighetsprodukter Matt Hvit Vare PS 2218.

Produktdetaljer

Navn

Over servantskål

Materiale

Ren akrylstein / Kompositt akrylstein

Modell

PS 2218

Form

Rund, Firkant, Retangle, Oval og så videre

Størrelse

390x390x140mm

Netto vekt

4,8 kg

Farge

Matt hvit, blank hvit, matt sort, blank sort eller tilpass

Flyte

Inkludere

Avfall / slange

Valgfri

Pakningsdetaljer

A: Plastfilm + skum + standard eksportkartong
B: Veske av plastfilm + skum +
C: Plastfilm + Polywood-etui
Tilpass i henhold til kundens krav

Forhandlingsvilkår

EXW-fabrikk, FOB Foshan

Leveringstid

30 dager

Garanti

3 år

product details

produkt introduksjon

Skålen vår over disken er laget av høykvalitets keramikk og er ferdig i blankhvit eller matt hvit. Denne vasken er spesielt designet for støtbestandighet. Den har en flekk og ripebestandig overflate som tåler hverdagsbruk og opprettholder glansen år etter år. Den fortykkede og glatte keramikken sørger for at servantvasken ikke er lett å skifte farge, den skinner alltid som en helt ny med lys hvit farge .This Over Counter Sink Bowl er egnet for montering av ett-hulls badekran.


Egenskaper

Vår skål over vasken har en bred, dyp servant og avrundede kanter på ekte minimalistisk måte. Det vil se utsøkt ut på badet ditt. Med sin ikke-samsvarende sirkulære form vil denne benkeplaten skille seg ut på badet ditt, fra tradisjonell til moderne innredning. Den glatte, ikke-porøse overflaten er naturlig hygienisk og holdbar. Hvis du trenger en spesiell servant, er det' s ikke noe problem vi kan tilpasse den samme formen eller størrelsen for deg.Vi eier en fabrikk som dekker et område på mer enn 8800 kvadratmeter. Vi har mer enn 60 erfarne arbeidere, inkludert QC og R& D og salgsperspekt, den månedlige produksjonen når 1200 stk fast overflate badekar og 2000 stk solid overflate bassenget. Vi ser frem til å etablere en veldig langvarig GG-forsterker; gjensidig fordelaktig forretningsforbindelse med din anerkjente organisasjon.Hot Tags: over disken vaskeskål, Kina, produsenter, leverandører, fabrikk, tilpasset, engros
Forespørsel

You Might Also Like